Moeder wacht op bloemen-reclame voor Moederdag

Zeg het met bloemen, was de slogan ooit. In deze online reclame-uiting van Bloemenbureau Holland voor Moederdag ontbreken bloemen en dat maakt ‘m juist zo sterk. Moeder wacht af, in spanning, op 10 mei, met een smartphone in haar handen. Overweegt ze een whatappje te sturen als reminder? . ‘Vergeet ‘t niet en pak flink uit met bloemen,’ adviseren de bloemenmarketeers uieraard op hun site Mooi wat bloemen doen, een initiatief van Bloemenbureau Holland, dat consumenten wil laten ‘ervaren dat bloemen volop blijdschap brengen.’ Er is trouwens ook een Mooi wat planten doen-site.

Lees ook:Arme meid moet huilen, maar kijk wat bloemen doen
Lees ook:‘Cupidrone’ de lucht in als reclame Bloemenbureau
Lees ook:Plant oud en verdord? Weggooien zegt leuk spotje
Lees ook:Op vrouwen gerichte hunks-campagne van Bloemenbureau
Lees ook:PS in advertentie: vergeet stempas en identiteitsbewijs niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.