Ellen ten Damme en Arie de specht welkom geheten door Ziggo

Om te beginnen: shame, maar ik snapte niets van deze advertentie. Als abo van Het Parool (en als Amsterdamse import, zij het laaaang geleden). Ellen ten Damme -leuk gefotografeerd vlakbij Paradiso- herkende ik wel, maar Arie? Die specht op haar schouder kennelijk, maar so what? En dan gaan we natuurlijk goegelen.  Nu is alles duidelijk, dankzij dit Ik ben Arie, geen kanarie-filmpje. Ellen en haar tamme ekster staan voor heel Amsterdam, welkom geheten door Ziggo. Want nieuwe naam is, behalve bij de Arena. UPC verdwijnt als naam na te zijn samengegaan met Ziggo en dat biedt voordelen, meldt de tekst van de advertentie, prominent achterop de krant van gisteren. ”Zo krijg je als Ziggo toegang tot een wereld van entertainment met Club Ziggo. En geniet je straks op nog meer plekken van draadloos internet met nu bijna twee miljoen WifiSpots. Ook kijk je haarscherp televisie in HD en met de Horizon App volg je zelfs live je programma op je tablet op smartphone. Binnen, buiten, overal.” Meer informatie hier. De advertentie is volgens mij gemaakt door reclamebureau JWT, dat in het nabije ‘Apple-gebouw’ is gevestigd.

Lees ook:Goedkoop bellen en internet bij Ziggo Mobiel meldt reclame
Lees ook:Na popcornlol mag Johnny de Mol van bank rollen van UPC
Lees ook:Hans Klok in welkomsadvertentie voor Ellen ten Damme
Lees ook:‘Wat een geweldige club om bij te horen’ zegt sponsor Ziggo over Ajax in advertentie
Lees ook:Na Ajax-deal: Tele2-reclame voor alle Ziggo voetbalfans die niet staan te juichen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.