Sponsors ook als fans blij met kampioenschap PSV meldt advertentie

De tweede inhaker. Een nogal rommelige. Waarin de -terecht trotse- sponsors van PSV in grote letters spreken van ‘Onze titel en ‘Onze schaal.’ Onze voorkeur zou hebben het sjiekere ‘de‘ titel en ‘de‘ schaal of eventueel het woordje ‘ook’ ervoor. Maar goed, kniesoor. De vast goed bedoeld e tekst van de weer uit De Telegraaf vandaag geplukte ‘Eendracht maak macht‘-advertentie is ondertekend door Philips, Freo, PHC (‘Tailored telecom’), Bavaria, MGlas (correcte naam?), Mercedes-Benz, BBA Tours (de Mol-Pelikaan), VDL, Driessen HRM, Nike en Mandemaker Keukens. KLIK erop om te vergroten. De tekst van het elftal sponsors: ”De titel is eindelijk weer onze titel. Daar hebben we lang op gewacht. Al die jaren zijn we, als sponsors, samen met honderdduizenden fans vierkant achter de club blijven staan. Daarom zijn we nu blij en trots. Trots op onze titel en blij met het symbool van die titel: onze kampioensschaal. Natuurlijk zijn wij als sponsors ook supporters. Fans in hart en nieren. Dus willen we onze blijdschap delen met zo veel mogelijk andere fans. Dat doen we door supporters de kans te geven om met de schaal op de foto te gaan. Dat kan de komende tijd op een aantal locaties. Zorg dat je erbij bent en geniet samen met ons van onze titel.” De advertentie vraagt PSV-fans alvast twee belangrijke data in de agenda te zetten en verwijst naar de site van de club voor nieuwe data en meer info: zaterdag 25 april van 11 uur P2 Philips Stadion en zaterdag 2 mei 10.000-12.00 uur ASV Mercedes-Benz Eindhoven. En dit nog: van harte, PSV, met het terechte -en verdiende- landskampioenschap.

Lees ook:Kampioenschap PSV ook gevierd met ‘Trots op’-advertentie van de sponsors
Lees ook:De Alpen, der Mannschaft, ‘t EK Voetbal en sponsor Mercedes-Benz
Lees ook:Philips trots op PSV als oprichter en als fan meldt inhaak-advertentie
Lees ook:Goeie vluchtwagens voor een overval zijn de compact cars van Mercedes-Benz meldt spotje
Lees ook:Samengevoegde bottelaars Coca-Cola in de reclame en naar de Amsterdamse beurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.