Reclame American Express voor voorrangkaartjes Paul McCartney’s ‘Out There’

Ze hebben het eerder gedaan, American Express, kortweg Amex, al gebruiken ze die afkorting niet meer, lijkt het: hun kaarthouders een voordeeltje bieden bij een concert, nu bij ‘Out There‘ van Paul McCartney, die zondag 7 juni optreedt in de Ziggo Dome. De reguliere verkoop start  vrijdag 13 april om 10.00 uur, meldt de inhaak-advertentie in Metro vandaag. Maar Amex kaarthouders kopen kaartjes met voorrang tot dat moment via de deze site. ”Sinds de start van Paul McCartney’s‘Out There’ tournee 18 maanden geleden, hebben al bijna twee miljoen mensen over de hele wereld de show gezien. McCartney en zijn band gaven tot nu toe in 64 concerten in 12 verschillende landen, in zalen van de meest uiteenlopende maten en vormen, schrijft Mojo. KLIK op advertentie om wat te vergroten.

Lees ook:Reclame American Express voor voorrangkaartjes Coldplay in Arena
Lees ook:Na Jenna Jameson die leer mijdt Sir Paul McCartney die geen vis eet
Lees ook:Portman en Depp in reclame Paul McCartney’s My Valentine
Lees ook:‘My Valentine’ in spot Paul McCartney voor JBL-apparatuur
Lees ook:Voorrang-verkoop ArtPop Ball Lady Gaga-kaartjes Amex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.