Batavus feliciteert zichzelf met Fiets van het Jaar-prijs voor de Zonar

Batavus feliciteert zichzelf in deze advertentie vandaag, en terecht. De Zonar van het Heerenveense fabrikant heeft de Fiets van het Jaar 2015-prijs gewonnen. ”Wat is er mooier dan een prijs winnen met iets waar je trots op bent? De Batavus Zonar, onze allerlichtste sportfiets met zijn unieke double butted frame, is uitgeroepen tot Fiets van het Jaar. Een fantastische bekroning op ons werk.” KLIK op de uit De Telegraaf geplukte advertentie voor de verdere tekst met superlatieven. ”Met deze lichtgewicht krachtpatser is het leven elke dag een feest!” enzovoorts. De Zonar is verkrijgbaar bij de Batavus dealers vanaf €749; aantrekkelijk geprijsd, dus.
De verkiezing Fiets van het Jaar is voor de 28ste keer georganiseerd door RAI Vereniging met als doel de ‘fietsindustrie te stimuleren tot productvernieuwing dat leidt tot verhoging van de kwaliteit van de fiets en daarmee het fietsplezier’. De RAI wil op deze wijze bijdragen aan een ‘positieve en juiste beeldvorming over de kwaliteit van moderne fietsen in Nederland’. Yesss.
Voor de vierde keer werden in deze verkiezing de e-bikes verbijzonderd door de verkiezing van de E-Bike van het Jaar. En dit jaar is voor het eerst aan de verkiezingen toegevoegd de Speed E-Bike van het Jaar. De eerste prijs ging naar de Cannondale Contro-E Headshok, de tweede naar de Sparta ION® E-Speed. Meer informatie hier.

Lees ook:Batavus maakt reclame voor e-bike met onzichtbare motor
Lees ook:Fietsenoorlog: Halfords vergelijkt Union in reclame met Gazelle
Lees ook:‘Fiets van de toekomst’ van Smart is nu te koop-advertentie
Lees ook:‘Op weg naar jezelf’ in poëtische commercial van Batavus
Lees ook:Amsterdam wint door Škoda gesponsorde European Bike Stealing Championship

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.