Parkmobile kondigt Eredivisie quiz aan in advertentie

Ben jij de slimste supporter?‘ Dat zijn wij vast niet, maar, los daarvan, de boodschap van de advertentie had wel wat duidelijker gebracht mogen worden. Aardige illustratie, dat wel. Tuurlijk, Parkmobile is ‘official supplier’ van de Eredivisie, dus willen ze wat doen met voetbal. Een quiz is het geworden, dat je het maar weet. Bijgaande advertentie haalden we uit De Telegraaf van vandaag (KLIK erop om wat te vergroten). De site geciteerd: ”Test uw voetbalkennis via onze Facebook pagina en maak iedere speelronde kans op voetbalprijzen. Iedere Eredivisie speelronde stellen we u drie vragen om uw voetbalkennis te testen. Beantwoord u alle vragen? Dan wint u misschien wel de ultieme hoofdprijs! 2x VIP arrangement van uw favoriete Eredivisie club! De Slimste Supporter App is vanaf speelronde 25 (27 februari) beschikbaar.” Zie de Parkmobile-site voor de actievoorwaarden.

[PS] Leuk blog, Reclamewereld? Like ons dan HIER graag

Lees ook:Eredivisie Kraskaart met vele prijzen in de reclame bij Burger King
Lees ook:Epke Zonderland beantwoordt vragen is leuke reclamevorm
Lees ook:Reclame voor ‘Landelijke Opschoondag’ zaterdag a.s.
Lees ook:‘Mijn rug op’-advertentie voor Zwaluwen Jeugd Actie
Lees ook:Van Gogh Museum maakt reclame met vragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.