‘Cupidrone’ de lucht in als reclame Bloemenbureau

Verspreid liefde op Valentijnsdag‘. Adviseert Mooi Wat Bloemendoen, een initiatief van het Bloemenbureau Holland. Ze zeggen ook: ”Daar vliegt #cupidrone… In de romantische straatjes van Verona, de stad van Romeo en Julia, speurt hij als een moderne Valentijn naar de liefde. Treffen zijn rode rozen doel?” Mooi Wat Bloemen

Doen maakt je blij met bloemennieuws, mooie beelden, handige tips, leuke acties en uitgebreide informatie over bloemen, zeggen ze ook. Leuk idee. Vroeg me wel af wat nu uit de computer kwam en wat niet. Maar bloemen ook voor reclamebureau Kingsday, goed bezig.

Lees ook:Arme meid moet huilen, maar kijk wat bloemen doen
Lees ook:Moeder wacht op bloemen-reclame voor Moederdag
Lees ook:Hi-tech versiertruc met Command Cupid van Bloemenbureau voor Valentijnsdag meldt spotje
Lees ook:Plant oud en verdord? Weggooien zegt leuk spotje
Lees ook:Op vrouwen gerichte hunks-campagne van Bloemenbureau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.