Come back-advertentie van het ‘nieuwe’ Oad

OAD come-back advertentieOad-familie eist 80 miljoen van Rabobank‘, kopte onder meer de site van de Volkskrant de afgelopen week. ”De familie Ter Haar, eigenaar van de in 2013 failliet verklaarde reisorganisatie Oad, eist een schadevergoeding van €80m. van de Rabobank. De bank heeft zich volgens de familie schuldig gemaakt aan onrechtmatige kredietopzegging, schenden van de zorgplicht en onnodig bankroet,” begint het verhaal. Vandaag, in De Telegraaf, een inhaak-advertentie met alleen tekst (is vergroot te zien in de overlees), met nieuws over de ‘Come back‘ van de reisorganisatie, waarvan de eigenaren worden geadviseerd door pr-man Jan Driessen*. ”Wij horen het u zeggen: Oad was toch failliet? Inderdaad,het stond breeduit in de krant. Maar dat was het oude Oad. Achter de schermen is er hard gewerkt aan een come back – het nieuwe Oad.” In het PS onderaan de hele pagina, achterop het Telesport-katern, staat: ‘Benieuwd? Ga naar oad.nl, uw reisbureau of bel 0547 284488.’

Oad come-back tekst

* Zie reactie Driessen.

Lees ook:Topsporters bedanken hun Uitblinkers in Rabobank’s Sportgala-reclame
Lees ook:Kampioenschap PSV ook gevierd met ‘Trots op’-advertentie van de sponsors
Lees ook:‘Kies voor deel!’ roept Dirk vandaag in leuke dagbladinhaker
Lees ook:Rabobank presenteert zich in dagbladcampagne als ‘een bank met ideeën’
Lees ook:Ernst & Young: Does back to business mean back to normal?

Eén reactie op “Come back-advertentie van het ‘nieuwe’ Oad

  1. Jan Driessen

    Voor alle duidelijkheid: Ik adviseer alleen de oud-aandeelhouders van Oad in hun strijd tegen de Rabobank. Een klein onderdeel van het voormalige Oad (Oad Bussen) is na het faillissement gekocht door investeerder Nobel en probeert al ruim een jaar een doorstart te maken. Ik heb met dat onderdeel en deze “comeback” campagne dus niets van doen. Zou ze ook heel anders hebben geadviseerd betreffende deze campagne.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.