Gele Piet schittert in reclame Chinees restaurant

Mooi. Restaurant De Chinese Muur in Hilversum maakt reclame voor Gele Piet. Alleen maar op de site. Met bergje publiciteit als resultaat. Zie bijgaande Chinese jongen in een pietenpak. Waarom? Prachtverhaal. We citeren de tekst: ”Emoties en discussies over de oer-Hollandse Sinterklaastraditie lopen dit jaar weer hoog op. In ons Chinese restaurant serveren wij al jaren oer-Hollandse gerechten, zoals nasi met saté en babi panggang, maar veel betrokkenheid met Sinterklaas hebben we nooit gevoeld; hij is in China onbekend. Daarom zijn we erg blij met de introductie van de Gele Piet, want dat is iemand die uitstekend de weg weet in onze keuken. Om dit te vieren delen wij tot aan 5 december na de maaltijd chocoladeletters uit. Kom lekker bij ons eten en wij brengen u vast in Sinterklaasstemming. Reserveer nu voor een avond oer-Hollandse gezelligheid in ons restaurant.” Prachtig: voor oer-Hollandse gezelligheid naar de Chinees… Met oer-Hollandse gerechten, zoals nasi met sate en babi panggang. Laten de Indonesische restaurants het niet horen. .

Hoera voor De Chinese Muur aan de Hilversumse Groest.

 

 

Lees ook:DWDD Pop-up restaurant met topkok Robert Kranenborg opent in Amsterdam meldt reclame
Lees ook:Ooit zo’n billboard stunt gezien? Van Transavia, in Parijs
Lees ook:Wel bier, geen keuken: pop-up reclame-restaurant Bavaria
Lees ook:Zwemmers duiken van Chinese muur in Beijing-campagne E.ON
Lees ook:Snackmuur krijgt Sterallures in spotje Vlaanderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.