Dutch Design Week begint vandaag en eindigt 26/10

Op ‘t nippertje gemeld: de Dutch Design Week start vandaag in Eindhoven, en eindigt op 26 oktober. Dan is de DDW voor de dertiende keer het podium voor Dutch design. De Einhovense happening deze week is het ‘grootste designevent van Nederland,’ zeggen de organisatoren. De advertentie plukte ik vanochtend uit de Volkskrant. Voor passe-partout, klik hier. Het programma is hier te zien.

Sponsors zijn van het grootste belang -vaak van levensbelang- voor dit soort evenementen. Daarom nog even dit. ABN Amro is ook de komende drie jaar hoofdsponsor van de Dutch Design Week/DDW, werd eerder dit jaar bekend. Daarmee committeert de bank zich ook weer aan de organisatie van een speciaal talentprogramma. ABN Amro is partner van DDW vanaf 2009, en hoofdsponsor sinds 2011. Heel goed van die bank.

Lees ook:Aegon volgt ABN-Amro op als nieuwe hoofdsponsor van Ajax
Lees ook:‘What design can do’ 8 & 9 mei in Amsterdam-affiche
Lees ook:Fatima en Teun in sponsorduel ABN Amro – Rabobank
Lees ook:Dutch Design Week in de reclame met ‘What if’-campagne
Lees ook:‘De’ bank is terug, maar ABN Amro is nu De bank anno nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.