Greenchoice zegt ‘Dank jullie wel!’ in krant voor prijs

Een uiting in de nooit eindigende serie Dank jullie wel!-advertenties. Van Greenchoice, dat is uitgeroepen als klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland in 2014. En daarmee categoriewinnaar. De advertentie plukte ik uit de Volkskrant vandaag, maar staat in meer dagbladen. KLIK erop om te vergroten, zodat de tekst beter leesbaar wordt.  De ANWB heeft de verkiezing Klantvriendelijkste Bedrijf 2014 gewonnen en is dus overall winnaar. Na een nek-aan-nek race met IKEA en Miss Etam, meldt de site. Volgen er nog meer Dank jullie wel!-inhakers in de krant? De andere branchewinnaars waren namelijk: Banken: ASN Bank, Leisure: ANWB, Supermarkten: Jumbo,  Telecom: XS4ALL, Thuiswinkelen: Bol.com, Verzekeringen: ANWB Verzekeringen, Retail: IKEA.

Lees ook:5-op-een-rij prijs reclame klantvriendelijke ASN Bank
Lees ook:‘Youpie, we zijn tweede geworden.’ Knipoog ANWB naar kruisvaarder klantvriendelijkheid Van ‘t Hek
Lees ook:Geef complimenten-actie opnieuw gestarte Miss Etam aangekondigd in advertentie
Lees ook:Tien actuele advertenties dingen naar Telegraafprijs voor Wakkere Inhaker 2011
Lees ook:IKEA experimenteert met interactive site als reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.