Bureau Gevonden Voorwerpen adverteert vanwege Gay Pride

Gezellige Gay Pride gehad in Amsterdam, maar camera, schoen, enzovoorts verloren. En misschien wel een portemonnee of een telefoon. Laten we hopen dat ze teruggevonden worden. Bureau Gevonden Voorwerpen van de Gemeente Amsterdam adverteert vrolijk, met e en aardig ogende inhaak- advertentie, om op haar diensten te wijzen. Deze inhaker plukte in uit een recente PS-bijlage van Het Parool, die uitstekende Amsterdamse krant. KLIK erop om wat te vergroten. Geen emailadres wordt gemeld, geen aparte site-url, wel eentelefoonnummer: 020 2510222 (voor werkdagen tussen 12.00 en 16.00 uur). En het adres om langs te gaan staat er natuurlijk ook: Korte Leidsedwarsstraat 52, waar de balie iedere werkdag open is tussen 09.00 en 16.00 uur.

Lees ook:Gezellige Koningsdag gehad in Amsterdam maar iets kwijt in de reclame
Lees ook:Gemeente Amsterdam trots op Gay Pride meldt inhaker
Lees ook:Makelaars spelen met advertentie in op deadline aflossing
Lees ook:Amsterdamse maakt Stem!-reclame voor EU/Oekraine-referendum op 6 april
Lees ook:Terugroepreclame voor Mona Toetjesfeestlepels gekocht bij AH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.