IJs in de reclame met dank aan Dirk en aan Dirk

De weersverwachtingen hier in Holland zijn net wat minder voor ‘de’ zaterdag, het avondje van Costa Rica, maar van Dirk moeten we toch aan het ijs. Met dank aan twee Dirken dus. De Oranje inhaker met stuntprijzen plukte ik uit De Telegraaf vanochtend. Stuntprijzen want huismerken, dus geen Unilever-ijs… Zo blijf ik mij verbazen over die doorgaans A-merktrouwe Dirk Super. ”Met dank aan Dirk en de rest van oranje, staan we zaterdag in de kwartfinale van het WK. Om dat te vieren en het hoofd zo koel mogelijk te houden trakteert Dirk heel Nederland op pakken ijs voor maar 99 cent,” luidt de tekst bovenaan. Cool.

Lees ook:Dirk’s 3=1-reclame stunt na fusie met Bas en Digros
Lees ook:Dirk in Oranje? Kraskaarten voor toegang oefenduel EK Voetbal
Lees ook:Dirk haakt leuk in op jurkenrel Bavaria/FiFa – met bieraanbod
Lees ook:Klant mag gekke koning worden bij Dirk meldt W-A inhaker
Lees ook:WK-inhakers: Grijze koel server Grolsch beste actie totnogtoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.