Favoriete werkgevers 2014 Shell, Rabobank en Philips gefeliciteerd door Intermediair

Een felicitatie-advertentie, de jaarlijkse van Intermediair. Hun Imago Onderzoek meet al ruim tien jaar het werkgeversimago en geeft inzicht in de ambities, drijfveren en verwachtingen van hoogopgeleiden, citeer ik de inhaak-advertentie vandaag in de Volkskrant (KLIK erop om te vergroten, maar dan wordt de tekst onderaan niet leesbaar, daarom hier even opgetikt). Shell eindigde nummer 1 in 2014, gevolgd door, verrassend, want door  nogal wat schandaaltjes geplaagd, Rabobank als tweede en Philips als derde. Uit ‘t onderzoek komt jaarlijks de ranking met favoriete werkgevers van Nederland. De onderzoeks-resultaten en de volledige ranking 2014 is hier te zijn, alwaar ook de ‘whte paper’ kan worden gedownload.

Lees ook:Shell, Google en Philips ‘Favoriete Werkgevers 2016′ meldt advertentie Intermediair
Lees ook:KLM vervangt Rabobank in top-3 Favoriete werkgevers 2015 met weer Shell en Philips
Lees ook:Rabobank, Shell, Philips favouriete werkgevers Intermediair
Lees ook:Na ‘favouriete’ nu ook ‘beste’ werkgever gefeliciteerd in advertentie
Lees ook:Shell is ‘vrouwvriendelijkste’ advertentie van Opzij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.