Gratis sprinkhaan als reclame voor jarige Quest

Je bent 10 jaar en je wil wat. Opvallen om meer lezers te trekken. En dat zal populair-wetenschappelijk tijdschrift Quest best lukken deze maand. Het zij ze gegund. Zie bijgaande uiting in de Volkskrant vandaag, om te beginnen: de Sprinkhaanburger. Koop het blad en doe de durftest. McDonald’s is gewaarschuwd voor een nieuwe hype, haha. Echt smakelijk klinkt het niet, maar opmerkelijk ishet wel, constateert Fonk Online. Quest verspreidt bij het juninummer 172.000 sprinkhanen die je kunt bakken of frituren. De redactie gaat bovendien de straat op om Quest en voormelde sprinkhanen te promoten. ”Het is de eerste keer dat het Nederlandse publiek op zo’n grote schaal gratis een eetbaar insect krijgt aangeboden”, laat Quest weten. Bij het magazine, dat vanaf vandaag in de winkel ligt, vindt de lezer in een doorzichtig buisje een ‘gevriesdroogde sprinkhaan.’

Lees ook:Johan Cruijff Schaal-finale PSV-FC Groningen gratis te zien op Fox meldt advertentie.
Lees ook:Quest scootmobiel van Molenaar opvouwbaar tot trolley meldt reclame
Lees ook:UPC-spotje promoot Nederlandse film voor Film Festival
Lees ook:‘All new’ Nissan Quest is een mooie boodschappenwagen
Lees ook:Kanzi-appel is er weer, ook voorop en in dagblad Metro

2 reacties op “Gratis sprinkhaan als reclame voor jarige Quest

  1. Koen

    Schandalig

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.