Biologische producten van AH smakelijk in de reclame

Biologisch smaakt naar meer.‘ Zeker. EkoPlaza schijnt goed te lopen als ecologische supermarktketen, maar Albert Heijn heeft ook wat te bieden op dat gebied maken ze vandaag duidelijk in diverse dagbladen. Via een smakelijke, paginagrote advertentie met aanbiedingen. Gekoppeld aan ‘n verwijzing naar de Jokers-actie aan. Kennelijk nieuw bij AH, dat ze de korting voor bonuskaart- houders breed adverteren. Al krijg je ze makkelijk aan de kassa, bij ‘t betalen. Het betreft de AH puur & eerlijk biologische Jokers in dit geval, die gelden t/m 27 april. Kortingen van 10% op twee producten naar keuze. De advertentie stond o.m. in de Volkskrant vandaag. KLIK erop om wat te vergroten, volledige tekst in overlees.De tekst uit de advertentie van AH vandaag reproduceer ik ook omdat ik de verkoop van biologische producten in welke winkel dan ook graag ondersteun.

”Biologische producten zijn erg in trek en dat is niet zo gek. Ze zijn bijvoorbeeld geteeld zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en daarom heerlijk puur van smaak. In onze winkel kunt u kiezen uit een breed biologisch assortiment. Van appels, melk en babyvoeding tot kip, chocolade en wijn. Smaakt het naar meer? Gebruik dan de AH puur&eerlijk biologische Jokers uit de Bonusfolder van deze week en ontvang 10% korting op 2 producten naar keuze.”

Lees ook:Campagne biologisch voedsel – AH geeft klanten de reclamezak
Lees ook:Wijze moeder wijst dochter op biologisch shoppen bij Albert Heijn in spotje
Lees ook:Het ‘onbetaalbare voordeel’ van Ekoplaza uitgelegd in promo
Lees ook:Doe maar lekker duurzaam-eetspotje Nationale Postcode Loterij samen met AH en Unilever
Lees ook:Nicolien Sauerbreij maakt gezond reclame voor EkoPlaza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.