Stipreizen viert Zoover-prijzen met actieadvertentie

‘Alleen vandaag en morgen!’ Roept de inhaak-advertentie van Stipreizen over de kortingsactie na het behalen van twee prijzen van Zoover, de site waarop reizigers vakanties en accommodaties beoordelen. ‘Populairste Touroperator‘ en ‘Populairste Aanbieder Cruises‘ claimt de advertentie in onder meer de Volkskrant vandaag (KLIK erop om wat te vergroten). Zie alle andere prijzen van Zoover hier. De uiterst kortlopende 10%-kortings- actie omvat het hele assortiment reizen en cruises. En dan de belangrijke kleine lettertjes, die ik even heb opgetikt. ”Prijzen p.p. o.b.v. 2 pers. kamer/hut. De korting is afhankelijk van de reis/bestemming ten varieert van ‘geen reserveringskosten’ tot ’10% korting’ (das raar zeg-MvO). We behouden ons recht om tussentijds kortingen aan te passen (das ook raar). Uitgebreide voorwaarden zie www.stipreizen.nl. Drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden (en dat laatste vind ik ook raar).” Je kunt online boeken of bellen naar 088-7070600.

Lees ook:Stipreizen stunt vandaag met Groene Piet-kortingen in krant
Lees ook:Prijzenfestival Corendon als dank voor gewonnen prijzen
Lees ook:Reclame voor Last Minute Mania van Corendon
Lees ook:Reclamestunt Kruidvat: hotelovernachting vanaf €12 bruto
Lees ook:Kortingsreclame Stipreizen speelt in op meer, meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.