Teelballen tegen straling beschermd in WTFJeans’ nieuwe iPhone-broek claimt spotje

WTFJeans zit er weer bovenop. Met de V3, een nieuwe uitvoering van de spijkerbroek met iPhone-broekzak uitgebracht. Deze jeans is nu vuil- en vochtafstotend en houdt straling tegen. Minder vaak wassen dus en ‘geen bezorgdheid meer over ongewenste straling richting je private parts’, meldt de iPhoneClub NL. Anti-radiation? WTFJeans zèlf noemt die private parts liever niet: ”No, you don’t have to be Iron Man to appreciate the coolness of this feature. Your phone still operates at 100% efficiency, but the EMF radiation blasting from your

phone flows around your body instead of through it. Now you can feel good about keeping your phone in your pants, and know your body is safe and sound.” Ze zeggen het niet expliciet, maar laten het wel doorschemeren; bevreesd voor juridische stappen, zeker. Zo’n hi-tech iPhone-jeans kost €127, valt mee.

Lees ook:Goed voor de geest, rennen met Asics (prachtige commercial)
Lees ook:Je moet er niet aan denken, een wereld zonder Ikea-textiel
Lees ook:Online bank Knab maakt reclame voor duurzame telefoon
Lees ook:Bieber-koorts leidt tot vrolijke ‘Walls’-commercial Coca-Cola
Lees ook:Vrouwen zijn niet bang voor mannen die niet roken … (spotje)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.