High tea, dagje sauna en treintrip in Hema-reclame

Als het minder gaat met de winkelverkoop dan ga je toch dingen naast het gebruikelijke assortiment buiten de winkel, via internet, verkopen, moeten ze bij de Hema hebben gedacht. Wat er allemaal niet aan te schaffen is, los van verzekeringen, zorg en notarisadvies, neemt snel toe. Nu ook, blijkt uit een advertentie vandaag in De Telegraaf, een dagretour stedentrip trein met high tea en een dagje sauna. KLIK op de twee-in-een advertentie om te vergroten. Die dagretour kun je overigens ook in de winkel kopen. Of direct via Hema/vrijetijd. Lekker weg naar de sauna valt niet onder vrije tijd, kennelijk, want heeft een ander emailadres, namelijk Hema/lekkerweg. Even wennen, nog steeds: écht Hema, zeggen ze.

Lees ook:Hema-reclame voor Buurman & Buurman en online iTunes tegoed
Lees ook:Korting van 25% gemeld in ‘lekker weg uitjes’-reclame Hema
Lees ook:Kaartjes voor griezelfeest Halloween bij Hema in de reclame
Lees ook:Hema zet ‘beste middel tegen schaatskoorts’ in de reclame
Lees ook:Gratis naar de sauna voor moederdag bij aankoop Krantcadeaukaart

2 reacties op “High tea, dagje sauna en treintrip in Hema-reclame

 1. e.dalmeijer

  De reclame van Moederdag vind ik niet leuk, als er ook wordt gezegd moeders die er niet meer zijn. Mijn moeder is er niet meer, kan dus niets meer voor haar kopen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Priscilla

   Jawel, je zou haar favoriete kleur nagellak kunnen kopen, en die zelf dragen als een soort eerbetoon. Verder kun je natuurlijk bloemen kopen, of kaarsen. Om maar wat te noemen. Het feit dat iemand er niet meer is, betekent niet meteen dat je niets meer voor diegene zou kunnen doen of aanschaffen. Toch?

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.