Acteurs Full House samen in Oikos yogurtspotje Super Bowl

Drie hoofdrolspelers uit de komedie Full House zijn 20 jaar na de laatste aflevering samen te zien in een Amerikaanse SuperBowl-commercial reclame voor Oikos Griekse yoghurt, meldt Metro vandaag. Hierbij de teaser, het volledige spotje hebben we nog niet kunnen bemachtigen. Vader Danny (Bob Saget), Uncle Jesse (John Stamos) en Joey (Dave Coulier) blijken nog altijd samen te wonen. ”Full House was een poplaire Amerikaanse komische televisieserie die eind jaren 80 en begin jaren 90 in Nederland werd uitgezonden door RTL 4. De show werd daarna eindeloos herhaald op de Nederlandse tv.” Zie ook Oikosbromance.com voor meer filmpjes. De Griekse yogurt van Danone -overigens niet in Griekenland gemaakt- is sinds kort ook in Nederland te koop.

Lees ook:Buiten pit, binnen zacht en gekke reclame van Maoam-kauwbonbons
Lees ook:‘White House Down’ – de reclame-trailer van vier minuten
Lees ook:‘House’ oftewel Hugh Laurie erg leuk in spotjes l’ Oréal Men
Lees ook:Toeval? Yoghurt Griekse stijl-reclame van Danone
Lees ook:Officiële reclame-trailer seizoen 4 van ‘House of Cards’ dat 4 maart op Netflix start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.