Terugroep-advertentie Philips Café Gourmet-koffiezetapparaat

Philips heeft een veiligheidsprobleem vastgesteld dat eventueel gevolgen kan hebben voor Philips Café Gourmet-koffiezetapparaten die geproduceerd zijn tussen maart 2012 en junie 2013, meldt een terugroep-advertentie in De Telegraaf vandaag. KLIK erop om te vergroten, waardoor de tekst leesbaar wordt. ”In zeer zeldzame gevallen kan er sprake zijn van een fout in de isolatie, waardoor deze apparaten bij de metalen beugel een elektrische schok kunnen geven. Andere Philips-koffiezetapparaten hebben deze fout niet.” Als je een ‘fout’ type hebt, uit stopcontact halen, uiteraard, en Philips bellen (0800 0203 5589) of zie site (details in advertentie).

Lees ook:Waarschuwingsreclame aansluitdoos zonnepanelen vanwege ‘gevaar van potentieel dodelijke schok’
Lees ook:Terugroepreclame voor staande leeslampen
Lees ook:Brandgevaar: Philips roept inklapbare haardrogers terug
Lees ook:Gratis ThermoCard in reclame Natuur & Milieu
Lees ook:Wecycle zamelt electrische afdankers in maar lijkt nieuwkoop te promoten in KleinKlusje-spotje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.