Zorgverzekering? Notarisservice? Hema-vlaai in reclame

Eindelijk weer aandacht voor de vlaai, als het om de Hema gaat, haha. De inhaker vandaag meldt trots dat de Hema voor het zesde jaar op rij is gekozen tot ‘het meest onmisbare merk van Nederland.’ Kan verder geen info vinden over die verkiezing, maar zal dan wel. Wordt vandaag en morgen (!) gevierd met een roomboter kruimelvlaai voor een klein bedragje – en niet met een wat minder feestelijke tompouce. Alleen verkrijgbaar in filialen met een gebaksafdeling. ”Wees er snel bij, want we bakken ze alleen dit weekend,” besluit de inhaker in De Telegraaf vandaag (KLIK erop om wat te vergroten). Daarom maar even vroeg gemeld op Reclamewereld, als lezersservice

Lees ook:Worsten en tompoezen op T-shirts in Hema’s Pride2016-inhaker
Lees ook:Oranje fluitje WK in de terugroepreclame bij Hema
Lees ook:Biologische worst- en merkprijs- reclame van Hema
Lees ook:Tompouce-reclame voor Hema’s nieuwe ‘mini-supermarkt’
Lees ook:Koninginnedag: Plus haakt in met gratis tompoucen-actie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.