Reclame voor Week van de Energierekening, die is er ook

Eén op de vijf huishoudens vreest de komende maanden de energierekening niet meer te kunnen betalen. Onder hen zijn vooral huurders en mensen met een laag inkomen. Dat blijkt uit onderzoek van Milieu Centraal tgv de WeekvandeEnergierekening, die vandaag begon. Zo meldt De Telegraaf, waarin ook bijgaande advertentie staat. Volgens mij dalen de tarieven juist, wat goed uitkomt, maar dat vertelt St. Milieu Centraal, een onafhankelijke voorlichtings- organisatie die consumenten praktische en betrouwbare informatie biedt over milieu en energie in het dagelijks leven, niet. MC werkt samen met maatschappelijke organisaties, bedrijven, de overheid en vele media. ”Milieu Centraal biedt betrouwbare informatie.” Hoe de organisatie daar aan komt? Kijk op Werkwijze Milieu Centraal.”

Lees ook:Groente- en fruitkalender app in de reclame bij Milieu Centraal
Lees ook:Dure warmtepompdrogers voor de was in de reclame bij Milieu Centraal
Lees ook:Joep van de Schijf van Vijf helpt Irene met eet-update in spotje Voedingscentrum
Lees ook:Bijna gemist: het is de Week van de Europese Afvalvermindering zegt Pluk-advertentie
Lees ook:Open dagen-reclame voor Studiekeuze-site overheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.