FNV verzet zich tegen pensioenplan kabinet via advertentie

Achterop de Volkskrant, maar ook in diverse andere dagbladen vandaag: de vakbeweging verzet zich via de FNV ook via een prominente advertentie tegen de pensioenplannen van dit kabinet. Dat, claimt de vakcentrale, het pensioensparen beperkt, waardoor vooral jongeren geen kans krijgen om volgende voldoen pensioen op te bouwen. De Tweede Kamer beslist deze week over de voorstellen. ”Geef jongeren van nu een goede oude dag,” meldt de advertentie (KLIK erop om wat te vergroten), met als interessante mede-ondertekenaar, niks vakbond: het Verbond van Verzekeraars. En ‘t ABP. Maar ook FNV Senioren wordt als afzender vermeld, naast individuele bonden.

 

Lees ook:Sponsors maken reclame voor TeamNL, Rio en de Olympische Spelen
Lees ook:Spaar ons pensioen roept de FNV nu tegen de senaat
Lees ook:De waarom en wat doen we dan op 4-5 mei-advertentie
Lees ook:Anonieme sponsor betaalt bedank-advertentie KNRM gericht op vrijwillige redders en donateurs
Lees ook:Nederlandse Loterij stelt zich voor per advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.