Rabobank, Shell, Philips favouriete werkgevers Intermediair

Rabobank mag dan hebben aangekondigd zeer fors te gaan snijden in het personeels- bestand, de bank blijft de favoriete werkgever voor Nederlandse hoger opgeleiden. Apart wel. Wanneer precies werd dit onderzoek gehouden, vraag je je af. Voor het vijfde jaar op rij prijkt Rabobank bovenaan de lijst van het Intermediair Imago Onderzoek, het onderzoek waarop deze dagbladadvertentie is gebaseerd. Shell staat op nummer twee, terwijl de top drie van de werkgevers overall gecompleteerd wordt door Philips. In de advertentie in de dagbladen van de Persgroep worden de ‘Alle Favouriete Werkgevers 2013′ gefeliciteerd. Zie ook wat Intermediair er zelf over schrijft. Twee interessante conclusies: ”Hoe meer werkervaring hoogopgeleiden hebben, des te vaker gaat hunvoorkeur uit naar een bedrijf met meer dan 500 werknemers. Slechts 13 procent van de hoogopgeleiden met nul tot vijf jaar werkervaring wil bij een groot bedrijf werken.”

Lees ook:Shell, Google en Philips ‘Favoriete Werkgevers 2016′ meldt advertentie Intermediair
Lees ook:KLM vervangt Rabobank in top-3 Favoriete werkgevers 2015 met weer Shell en Philips
Lees ook:Favoriete werkgevers 2014 Shell, Rabobank en Philips gefeliciteerd door Intermediair
Lees ook:Sint Jozefoord en Buurtzorg winnen Beste Werkgevers 2015-prijs meldt advertentie
Lees ook:‘Etiquette social media’ in de reclame Intermediair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.