Sven Kramer en Epke Zonderland in Thialf-advertentie tegen concurrent Almere

Het nieuwe Thialf is onmisbaar.’ De campagne om Thialf als ‘s lands schaatstempel te behouden met een nieuwe hal is begonnen, nu Almere de voorkeur krijgt voor een nieuw schaatscomplex. Waardoor het ‘de’ Nederlandse -en Europese- schaatstempel zou worden. Zie de de lobby-inhaker vandaag in De Telegraaf met Sven Kramer, logisch (die en passant ook prachtreclame maakt voor TVM en Falcon, maar dat terzijde).Thialf Epke en Sven Erin ook de Friese turngigant Epke Zonderland, die Heerenveen zonder schaatstempel ook maar niks vindt. Invalshoek: een nieuwe hal daar geeft volgens hem ‘nieuwe energie aan het topsportklimaat in Heerenveen.’ De boodschap van Sven en Epke wordt niet alleen ondersteund, lees betaald, door Thialf, maar ook de Provincie Friesland, de Gemeente Heerenveen, Sportstad Heerenveen en, verrassend, het (neutrale?) CTO Centrum voor Topsport en Onderwijs. Beneden ook een aardig promofilmpje voor Thialf (bron tweet TVM’s @JaapStalenburg).

Lees ook:Sven is er een beetje stil van: ruim 200.000 op svenergy.nl
Lees ook:Thialf kleurt oranje voor Essent ISU EK Allround in januari
Lees ook:Noordelijke C1000′s en een reclamebureau steunen SC Heerenveen
Lees ook:Schaatsen: supporters gevraagd in reclame WK Afstanden
Lees ook:Sven Kramer geeft teammuts weg in spotje van Lotto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.