‘Prinses Glimlach’ per advertentie bedankt door KPN

Majesteit, bedankt voor al die mooie jaren, zeggen de mensen achter Altijd verbonden met Nederland, de KPN dus. Ze zeggen ook, in de inhaker in verschillende dagbladen, van de Volkskrant tot De Telegraaf en de gratis dagbladen: ”U bent 33 jaar onze koningin geweest. Op weg naar de troon verwierf u al snel de bijnaam ‘Prinses Glimlach’. Niet voor niets natuurlijk, met uw str alende glimlach wist u iedereen blij te maken. Wat er ook gebeurde, u bent altijd heel toegankelijk geweest én gebleven. Heel Nederland voelde zich daardoor met u verbonden. U was een koningin om echt trots op te zijn. Daarom nemen wij geen afscheid van u maar zeggen graag ‘tot ziens’!” KLIK op KPN’s inhaker om wat te vergroten.

Lees ook:Unox bedankt gestopte weerman Erwin Kroll per advertentie
Lees ook:Michael Bublé en Nina Simone zingen mee in ‘post-crisis feelgood’ spotje KPN
Lees ook:‘Besteelauto’ SNS-er Sjoerd van Keulen op Nissan-billboard
Lees ook:Nieuwe Wegenwacht Fiets Service in reclame ANWB
Lees ook:Glimlach voor bijtellingspercentages als reclame van Fiat

Eén reactie op “‘Prinses Glimlach’ per advertentie bedankt door KPN

  1. Esther van Bronkhorst

    Beste KPN,

    Een geweldige reclameuiting en leuk op ingehaakt. Mochten de prinsessen in de toekomst een telefoontraining willen volgen dan biedt onze trainer Esther van Bronkhorst zich aan. Want: Telefoneren doe je goed, als je weet hoe het moet!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.