IKEA maakt reclame voor ‘geen rente’ Betaalservice

Zoveelste voorbeeld in de schijnbaar oneindige serie crisis verschijnselen? Zaterdag maakte IKEA in de dagbladen reclame voor haar betaalservice. Deze advertentie haalde ik uit de Volkskrant. Koop je kast of bank, betaal ‘m af in een half jaar en betaal geen rente. Vraag naar de 0% renteactie in een van de winkels of kijk op IKEA.nl/betaalservice wordt erin gemeld. En KLIK door naar de overlees, waar ik het onderste tekstdeel van de advertentie gepoogd heb wat groter, dus leesbaar, te maken.KLIK hierop om wat te vergroten, zodat ook de kleine lettertjes met condities onder in de advertentie goed leesbaar worden.

Lees ook:Terugroepreclame voor Gunggung schommels Ikea
Lees ook:Terugroepreclame voor elandvorm pasta van Ikea
Lees ook:Nog niet uitgetoast? Op naar Londen zegt Eurostar-inhaker
Lees ook:Veiligheidswaarschuwing drie plafondlampen Ikea gemeld in advertentie
Lees ook:Waarschuwingsreclame Ikea voor Patrull nachtlichtje met sensor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.