Champions League & Wembley: het super ‘Road to The Final’-spotje van Heineken

Road to The Final‘ is een erg leuke, internationaal te verspreiden commercial van Heineken. Getoond wordt hoe je door slim en creatief te zijn naar de finale op Wembley komt van de door de Nederlandse brouwer gesponsorde Champions League; van de Amazon naar Londen in slechts 48 uur. Met de beroemde Kalinka-song als achtergrondmuziek (alsof de finale in Moscou zou zijn ). De Road to The Final-campagne is gemaakt door de Amsterdamse vestiging van het Amerikaanse reclamebureau Wieden + Kennedy en de commercial is geregisseerd door Fredrik Bond, meldt site TIR. En omvat ook een pinball game en uitdagingen via de social media. [PS]

Lees ook:Feel The Game in levensecht Fifa 15 tv-game spotje
Lees ook:Astronaut leidt Team USA tijdens WK Voetbal in leuk EA Sports-spotje
Lees ook:Bed overleden man en racewagen-bed als reclame voor Booking.com
Lees ook:Heineken lanceert voetbalfans met een kanon naar de ‘Secret Final’
Lees ook:Tandenloze reclame van Rugby World Cup-sponsor Heineken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.