Koninklijke Kinderwagen van BMW prachtig hebbeding

Pram is dus Engels voor kinderwagen. Maar volgens BMW UK staat dat sinds kort ook voor Postnatal Royal Auto Mobile. Er is namelijk een koninklijke baby op komst deze zomer, vandaar deze leuke advertentie (Ma’am=mevrouw/madam) over de ‘limited edition’ kinderwagen in een Engels dagblad, en op de BMW UK website en FB. Via TIR. De volledige grappige tekst van de advertentie -bedoeld als 1 april-grap- staat in de overlees.

Tekst van de BMW-inhaakadvertentie:

“YOUR P.R.A.M. MA’AM. With a royal baby due this summer, we are proud to announce the launch of our limited edition BMW P.R.A.M. (Postnatal Royal Auto Mobile). Available in Princess Pink or Royal Blue, this soft-top convertible has been designed using our EfficientDynamics technology. With two or four-wheel-drive, it rides as smoothly on a polo field as it does down The Mall and comes with air conditioning and built-in extendable flagpoles as standard. For those who are ‘too posh to push’ this masterpiece of motherhood even comes fitted with N.A.P.P.I.E. (Nanny-Assisting Petrol-Powered Injection Engine). To find out more or book a test drive, contact our Head of Postnatal Innovation at [email protected] or ring 0800 093 6161″

Lees ook:Reclame BMW-occasions: ”Alsof ze nooit de weg aangeraakt hebben’
Lees ook:Royal Wedding: mooi opwarmertje verzorgd door T-Mobile
Lees ook:Met A-tjes, hoop ik! Mercedes sponsort Ajax in plaats van Audi
Lees ook:Duivelse baby in angstaanjagende promo Devil’s Due
Lees ook:Posh maakt reclame voor modeman Marc Jacobs maar vraag niet hoe

3 reacties op “Koninklijke Kinderwagen van BMW prachtig hebbeding

  1. Angela B

   ”De volledige grappige tekst van de advertentie -bedoeld als 1 april-grap- staat in de overlees.”

   Dus is niet te krijgen :P

     /   Beantwoorden  / 
 1. Angelina

  Ich brauche eine kinderwagen bmw

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.