Rihanna’s reclame voor 2e concert is wow-advertentie

Unapologic op de juiste plaats… Het concert dat Rihanna volgend jaar juni in Amsterdam’s  Ziggo Dome geeft, was al binnen 25 minuten uitverkocht. Daarom geeft de zeer populaire zangeres uit Barbados een tweede concert, meldt concertorganisator Mojo Concerts. Zie bijgaande ‘wowvertentie’ in Sp!ts en Metro vandaag. Rihanna’s tweede show is op maandag 24 juni, ook in de Ziggo Dome, een dag na het reeds uitverkochte concert. De voorverkoop start vandaag(!), dinsdag 27 november om 10.00 uur. Haar Diamonds World Tour -bij mijn weten niet gesponsord door ‘onze’ Gassan Diamonds - begint in maart in New York.

 

 

Lees ook:Concert Beyoncé in Ziggo Dome 22 april meldt advertentie
Lees ook:Reclame American Express voor voorrangkaartjes Coldplay in Arena
Lees ook:Taylor Swift 1989 tour-kaartjes in reclame American Express
Lees ook:Zanger Lenny Kravitz paradeert op reclame affiche
Lees ook:Zanger Ed Sheeran in Beats by Dre’s Solo 2-spotje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.