CityJet-reclame voor stunt met retourtjes ‘hartje Londen’

Altijd leuk, paar dagen of lang week-end naar Londen, de stad waar ik jaren in heb gewerkt na een mislukte poging to studeren. AirFrance/KLM-dochter CityJet biedt goedkope retourtjes aan vanaf Schiphol, Zestienhoven en Eindhoven, maar let wel op de kleine lettertjes onderaan. Met boeken is haast geboden zeg ik alvast. Omdat ze onleesbaar zijn op deze pagina, ondanks KLIK erop om te vergroten, meld ik ze even apart in de overlees. De advertentie plukte ik deze week uit gratis dagblad Metro.

De kleine lettertjes onderaan de CityJet-advertentie melden als volgt:
”Onderhevig aan voorwaarden, condities en beschikbaarheid. Tarief voor heen- en terugreis in economy class en is inclusief alle toeslagen en belastingen. Geldig van 6 tot 15 november 2012 voor vluchten tussen 17 december 2012 en 24 maart 2013. Minimum verblijf van 2 nachten, of overnachting van zaterdag op zondag. Het is niet mogelijk het ticket te wijzigen of te vergoeden. 15 minuten check-in indien enkel handbagage, 20 minuten met ruimtebagage.”

[PS]

Lees ook:British Airways stunt met handbagage-tarieven in dagblad
Lees ook:Uitleggen waarom je moederdag vergeten bent via Telfort
Lees ook:Lidl gooit alle Oranje kleding in de reclame
Lees ook:Dionne en andere mobiele bellers met Alles-in-1-bonus gelokt in advertentie KPN
Lees ook:Alleen nog plaatsen voor vrijdag 12 juni meldt Pinkpop in advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.