Papendal Sportparade-advertentie van 100-jarige NOC

En de toegang is gratis (!), op zaterdag 3 november, als het 100-jarig bestaan van het Nederlands Olympisch Comité wordt gevierd op Papendal. Bijgaande ‘uitnodigingsadvertentie’ staat vandaag in De Telegraaf. Die dag verandert Papendal in ‘een grote sportparade’ met tal van bijzondere sprekers, uiteraard inclusief bekende sporters, optredens en activiteiten. ”Leuk voor jong en oud. Voor iedereen,” en ”het wordt een dag om nooit meer te vergeten.” De Papendal Sport Parade wordt gepresenteerd door Mark Huizinga en Marlou van Rhijn en is mede mogelijk gemaakt -ik noem de

sponsors steeds graag, want zonder hen is zóveel niet meer mogelijk in de sportwereld (en niet alleen in die wereld)- door Lotto, Achmea, het Ministerie van Volksgezondheid en Sport, de Provincie Gelderland en de Gemeente Arnhem.

[PS]

Lees ook:Fraaie ‘Parade nu in Amsterdam’-advertentie in dagblad
Lees ook:Blade babe Marlou van Rhijn schittert in Nike-spotje
Lees ook:KNSB en sponsor schaatsen KPN hebben wat te wensen
Lees ook:North Sea Jazz Festival ook in de buitenreclame
Lees ook:Kijk uit-reclame voor komende Parade-festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.