Art Cars nog steeds te zien in het Kröller-Müller museum

Tot en met 28 oktober, om precies te zijn, is Art Cars. In het in Otterlo gevestigde Kröller-Müller museum, beter bekend om haar -of is het zijn- wereldberoemde verzameling voornamelijk 19de en 20ste eeuwse beeldende kunst. De speciale tentoonstelling is mede of vooral mogelijk gemaakt door leasebedrijf Alphabet, die is er een speciale plaats gereserveerd voor de  Lease Auto van 2012 die voor deze gelegenheid is voorzien van een kunstwerk van de Eindhovense kunstenaar Jean-Paul Marsman. De organisatoren op de site geciteerd: ”We willen met Art Cars een unieke

presentatie neerzetten waarbij de cultuur-historische relevantie van de kunstenaars en kunstwerken voorop staan. Zo zullen beschilderde auto’s worden tentoongesteld, aangevuld met kunstauto’s die passen binnen de filosofie, collectie en omgeving van het Kröller-Müller Museum en die een diversiteit aan interpretaties vertegenwoordigen.” Zó zeg.

[PS]

Lees ook:DWDD Pop Up Museum over ‘verborgen kunstwerken’ is er weer meldt buitenreclame
Lees ook:Van Gogh fietst in Veluwe-reclame ook dankzij Kröller-Müller
Lees ook:Mmm van Hunkemöller, dat ‘derde BH Gratis’-spotje…
Lees ook:So naughty or so nice? Hunkemöllervraag in Kerstreclame
Lees ook:Oud-reclameman Jan Müller volgt Hedy d’Ancona op als voorzitter van het ReclameArsenaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.