Vandaag is de Dag van de Duurzaamheid (meldt Eneco ons)

Goed dat Eneco ons dat even meldt, via een advertentie in diverse dagbladen vandaag, dat 10/10 de Dag van de Duurzaamheid is. Want dat was mij dus ontgaan, shame. En dat terwijl er door initiatiefnemer Urgenda vandaag, en nu citeer is de speciale site, ”in heel Nederland duizenden duurzame activiteiten plaatsvinden.” Na het succes van de drie voorgaande edities nodigde ”de actie-organisatie voor duurzaamheid en innovatie die

Nederland sneller duurzaam wil maken” samen met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en burgers uit een duurzame activiteit te organiseren en aan te haken. De Telegraaf haakt vandaag alert in met een commerciële bijlage over duurzaamheid. Meer dan een dozijn Ambassadeurs kwamen/komen in actie, met de partners. Los van Eneco zijn dat ook Ernst & Young, Alliander, Nationale Postcode Loterij, Tauw, ASN Bank en de organisatie Leren voor Duurzame Ontwikkeling/LvdO. Lees er dus veel meer over op de site van de Dag van de Duurzaamheid.

[PS]

Lees ook:Inhaker: Eneco windt zich op over Dag van de Duurzaamheid
Lees ook:Inhaker Dag van de Duurzaamheid: Essent neemt stapjes
Lees ook:‘Eneco meest duurzaam volgens Consumentenbond en Greenpeace’ meldt advertentie
Lees ook:Eneco rectificeert advertentie: niet ‘meest duurzame’, maar ‘meest duurzame grote’ energieleverancier
Lees ook:BeNe-wielerwedstrijd Eneco Tour start en eindigt in België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.