Willem Holleeder maakt reclame voor Otumm-horloges

Willem Holleeder nu ook nog als reclamemodel… ”Otumm zou niet per se geassocieerd willen worden met de onderwereld, maar Holleeder is wel deel van de doelgroep die bereikt moet worden. We hopen hiermee een zo breed mogelijk publiek trekken.‘ Zei de directeur van Otumm Watches tegen Shownieuws, volgens AT5. Ongetwijfeld met een grote grijns. Foto’s van Holleeder in z’n Hells Angels-jack met het horloge om staan sinds een tijdje op de pagina met ‘ambassadeurs’ van het horlogemerk. Ook advocaat Mark Teurlings, zanger Dean Saunders en ex-bokser Regilio Tuur zijn er te zien. ‘We hebben Lange Frans voorzien van meerdere horloges en via hem zijn we toen in contact gekomen met Willem Holleeder. Hij vond het horloge mooi en draagt er nu ook een om zijn pols’, aldus de man van Otumm, die goed weet hoe je gratis publiciteit krijgt. Tja.

PS De foto is van Holleeder vrijdagavond in NTR’s College Tour. Vermoedelijk draagt hij een Otumm-horloge. Betaalde of niet-betaalde sluikreclame?

 

Lees ook:Relletje om horlogereclame voor Philip Stein door Belgische minister
Lees ook:F1-baas Bernie maakt apart reclame voor Hublot-horloge
Lees ook:Echt contact blijft het mooist bekent KPN in ‘fijne dagen’-advertentie
Lees ook:Hoofdrol Willem van Hanegem in EW Groeneveld-spotje
Lees ook:Doortje is weer bij de les dankzij KlasseContact meldt spotje van KPN

Eén reactie op “Willem Holleeder maakt reclame voor Otumm-horloges

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.