Prescan feliciteert Willeke van Ammelrooy met Gouden Kalf

Op de voorpagina een Willeke van Ammelrooy, trots poserend met haar Gouden Kalf voor de Cultuurprijs 2012, enkele pagina’s verder in de wakkere krant nog een foto van haar, in een advertentie van medisch onderzoekorganisatie Prescan, dat haar feliciteert met de onderscheiding. Daaronder de tekst: ”Willeke van Ammelrooy deed zonder lichamelijke klachten de Total Body Scan. Lees haar volledige verhaal op prescan.nl.’ Bij haar werd (eierstok)kanker in een vroege fase geconstateerd, en kon zij direct worden behandeld. Sindsdien maakt Van Ammelrooy -vermoedelijk gratis- reclame voor de activiteiten van de onderzoekorganisatie.

Lees ook:Willeke van Ammelrooy maakt reclame voor Prescan
Lees ook:Leon de Winter wil het wèl weten over zijn gezondheid in spotje Prescan
Lees ook:Hans van Breukelen in WK Voetbal-inhaker Prescan
Lees ook:Verjaarskorting van Prescan gemeld in advertentie
Lees ook:Bodyscan-reclame Peta te sexy zegt luchtvaartmaatschappij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.