Wakker Dier waarschuwt voor plofkip bij Jumbo-advertentie

Wakker Dier waarschuwt in een advertentie in de krant vandaag -ik plukte ‘m uit de Volkskrant-  voor plofkippen die te koop zouden liggen bij de Jumbo-supermarkten. In de vorm van kippenbouten, te herkennen aan ”de extra lage prijs en de aanduiding ‘weektopper.”’ Niet kopen, dus, adviseert Wakker Dier. En: ga voor een ‘diervriendelijker alternatief, bij voorkeur bij een een andere supermarkt.’ Let daarbij op de afgebeelde keurmerken. WD mag van mij de druk op Jumbo om plofkippen te bannen verhogen via de media, maar niet met zo’n Waarschuwingsadvertentie, want die zijn voor andere zaken bedoeld. Ook al wijkt de vormgeving af, vooral vanwege kleurgebruik.

Lees ook:Wakker Dier steunt Jumbo-kip ten koste van Albert Heijn in advertentie
Lees ook:Wakker Dier nu ook op de STER met tv-spot tegen kiloknallers
Lees ook:Frontale aanval Wakker Dier op ‘plofkip’ van McDonald’s per tv-spotje
Lees ook:Reclame ‘Meest sexy vegetariër’ Zimra Geurts voor Wakker Dier
Lees ook:Wakker Dier ‘stalkt’ Hema met rijdende billboards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.