Arnold Schwarzenegger’s boek ‘Total Recall’ plus trailer


‘If my life was a movie, no one would believe it.” Op 1 oktober a.s. verschijnt Total Recall, nee, niet de film van 1980 of de re-make van dit jaar, maar de levens- geschiedenis in boekvorm, van Arnold Schwarzenegger: Oostenrijkse bodybuilder, Amerikaanse filmster, Governeur van Californië – en weer terug naar Hollywood. Voor nog geen $20.  Zie bijgaande epische reclame-trailer voor een boek mind you; indrukwekkend, op z’n Arny’s natuurlijk. Hij begon rustig met de film The Expendables 2, maar zijn grootste terugkeer als, uh, acteur, is met de film The Last Stand, die in januari a.s. de filmzalen moet doen bollen. Citeren we bronsite EW.

Lees ook:Jackman, Crowe en Hathaway: reclame voor Les Misérables
Lees ook:A Most Wanted Man met Seymour Hoffman in de reclame
Lees ook:De tien beste reclametrailers voor speelfilms van 2011 op rij
Lees ook:Satirisch boek over reclame in Frankrijk verfilmd: ’99 Francs’
Lees ook:Jumbo-sul ook zeeheld Michiel de Ruyter in speelfilm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.