Het Stedelijk Museum is open meldt nu ook advertentie

Hoera, het Stedelijk, in de volksmond nu al zo treffend -en geestig- de badkuip genoemd, is open. We lazen er al over in de media, maar nu geloven we het pas ècht. Het nieuws wordt namelijk vandaag gemeld in een dank je- inhaakadvertentie in de dagbladen;-). De Gemeente Amsterdam en het Stedelijk Museum danken er alle begunstigers in voor hun donatie. Volgt een lijst van 22 donateurs/bedrijven. Plus een lijst van Hoofdfounders, met namen uiteraard, Founders, Co-Founders, Gouden Donateurs, Zilveren Donateurs, Bronzen Donateurs (inclusief, jawel, reclamebureau DDB), Donaties, Fondsen, Subsidies, Projectbegunstigers en ga zo maar door. Ook wij van Reclamewereld wensen het vernieuwde Stedelijk in Amsterdam veel succes. [PS]

Lees ook:Rabobank A’dam nieuwe hoofdsponsor Stedelijk Museum
Lees ook:Klene-reclame Gouden Effie, Grand Effie: Unilever, AH en DDB
Lees ook:En Becel feliciteert Anky en dressuurteam met brons
Lees ook:Ambulance-spotje Centraal Beheer wint onderscheiding in Cannes
Lees ook:Coaches OS Londen ‘helden’ in advertentie Ernst & Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.