Knikkebollende Samsom: Cup a Soup en Auping haken in

Het was even razendsnel online inhaken geblazen door reclamemakers gisteren, na het zien van de beelden van een knikkebollende Diederik Samsom tijdens het aanhoren van de Troonrede in de Ridderzaal: Cup a Soup, wie anders, en beddenfabrikant Auping, dat even switchte in de reclame van Ranomi Kromowidjojo naar de PvdA-leider (wel raar de merknaam niet wordt vermeld in bijgaande uiting, al herkennen we ‘t bed natuurlijk wel). Via Verse Reclame. Overigens had iedereen begrip voor Samsom, die het op een -begrijpelijk- slaaptekort gooide en niet op een gebrek aan belangstelling voor wat koningin Beatrix te vertellen had. ”Het overkomt mij ook wel eens hoor,” reageerde Mark Rutte collegiaal.

Lees ook:FNV plaatst schaterende MP Rutte in armoede-advertentie
Lees ook:Rutte neemt Dirktas mee naar VS als cadeau voor Obama
Lees ook:Reclameman Oosterhout ‘niet verbaasd’ als Samsom volgende premier is
Lees ook:Rutte steunt Rotterdam/Nederlandse taal-reclame affiche VVD
Lees ook:‘Die Rutte kan zó de reclame in’ zegt iemand die ‘t kan weten

Eén reactie op “Knikkebollende Samsom: Cup a Soup en Auping haken in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.