Beatrix’ Veerkracht-oproep noopt Tempo-Team tot inhaker

Na de eigen Troonrede van Hans van de Berg van T-Mobile komt Tempo-Team vandaag met de enige echte Troonrede, die overigens ook in de verschillende kranten redactioneel staat afgedrukt. Met één verschil: de woorden veerkracht zijn T-T-rood uitgelicht. Want Alles draait om veerkracht, vindt TempoTeam toevallig ook (koningin Beatrix zegt onder meer: ”Ons land staat opnieuw voor een opgave die om grote veerkracht vraagt” en: ”Op beslissende momenten in onze geschiedenis heeft Nederland de veerkracht getoond waarover al bij het ontstaan van het Koninkrijk in 1813 werd gesproken”). In de alerte inhaakadvertentie in De Telegraaf vandaag wordt erop gewezen dat je de ‘Nationale Veerkrachttest’ kunt doen, klik. Over toevallig gesproken: het komt T-T vast goed uit dat de openingskop op de voorpagina van diezelfde wakkere krant vandaag luidt: ‘Veerkracht verwacht.’ Gelijk heeft koningin Beatrix met haar oproep richting ons polderlanders. En zij zelf zou natuurlijk met vlag en wimpel slagen voor die Veerkrachttest

 

Lees ook:Troonrede: Pittig 65+uitzendbureau complimenteert vorstin
Lees ook:Veerkrachtig zijn moet zei Beatrix Tempo-Team-reclame na
Lees ook:‘Alles draait om veerkracht’ goed verhaal van Tempo Team
Lees ook:Knikkebollende Samsom: Cup a Soup en Auping haken in
Lees ook:Koningin Beatrix verkoopt spullen niet via Marktplaats…

0 reacties op “Beatrix’ Veerkracht-oproep noopt Tempo-Team tot inhaker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.