Troonrede: Pittig 65+uitzendbureau complimenteert vorstin

‘Prinsjesdag 2012: zinloze exercitie’ opent de Volkskrant de krant vandaag. De Troonrede wordt uitgesproken door een koningin die net een forse inperking van haar politieke rol heeft moeten accepteren. Volgens de ene krant vindt ze dat heel vervelend, volgens de andere lekker rustig. Pittig, uitzendbureau voor 65+, ziet vandaag in die 33ste Troonrede een goede kapstok om kon ingin Beatrix te gebruiken in de reclame, op een aardige manier. Ze zou zomaar een uitzendkracht van dat bureau kunnen zijn, gezien Bea’s overtuiging en motivatie, na al die jaren. De advertentie van een hele pagina -KLIK erop om wat te vergroten zodat de rest van de tekst ook te lezen is- staat vandaag in De Telegraaf, waarin Pittig opvallend vaak adverteert. En groot ook. Waar hálen ze dat geld vandaan… Hebben ze een sugardaddy van 65+, een wel heel speciale deal met die krant of is de wakkere krant soms aandeelhouder?

 

Lees ook:Defensie pakt uit met felicitatie van liefst twee pagina’s
Lees ook:Beatrix’ Veerkracht-oproep noopt Tempo-Team tot inhaker
Lees ook:Vijf inhakers op ‘Baantjer in het theater’ – op één pagina
Lees ook:In de nieuwe Fiat Panda zit ook liefde meldt advertentie
Lees ook:Voor veel 65+ is doorwerken vanzelfsprekend zegt Pittig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.