Perry Sport haakt met eendaagse korting in op Prinsjesdag

Wat is er aan de hand, bij Perry Sport? Kapitalen besteden ze aan reclamemaken en kortingsacties, ook nu vandaag weer, met een inhaker op Prinsjesdag. Met uiteraard een kortingsaanbod, aardig bedacht, alleen voor vandaag. Op het hele assortiment, maar niet bij Perry Outlets en Perry winkels in V&D en Piet (?). En, zeggen de kleine lettertje onderaan de advertentie (KLIK erop om wat te vergroten) in o.m. De Telegraaf vandaag ook: niet geldig bij aankoop van kadobonnen en/of diensten. En kortingspassen zijn deze avond niet geldig. Dat je het maar weet.

Lees ook:Meer groenten en fruit bij Aldi meldt advertentie
Lees ook:T100 Chi Transformer Book winnen op Escape Island-tour Asus
Lees ook:Vakantieactie van Canal Digitaal in de reclame
Lees ook:‘Kostenman’ Aldi in actiereclame bel- en databundels
Lees ook:Moederdag-inhaker Lidl met gratis voucher Greetz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.