Perry Sport haakt met eendaagse korting in op Prinsjesdag

Wat is er aan de hand, bij Perry Sport? Kapitalen besteden ze aan reclamemaken en kortingsacties, ook nu vandaag weer, met een inhaker op Prinsjesdag. Met uiteraard een kortingsaanbod, aardig bedacht, alleen voor vandaag. Op het hele assortiment, maar niet bij Perry Outlets en Perry winkels in V&D en Piet (?). En, zeggen de kleine lettertje onderaan de advertentie (KLIK erop om wat te vergroten) in o.m. De Telegraaf vandaag ook: niet geldig bij aankoop van kadobonnen en/of diensten. En kortingspassen zijn deze avond niet geldig. Dat je het maar weet.

Lees ook:Meer groenten en fruit bij Aldi meldt advertentie
Lees ook:Sixt haakt met gouden Mini Cooper S in op Troonrede
Lees ook:Moederdag-inhaker Lidl met gratis voucher Greetz
Lees ook:Miljoenennota: Sp!its wil dat we de dag positief beginnen
Lees ook:CityJet-reclame voor stunt met retourtjes ‘hartje Londen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.