Perry Sport haakt met eendaagse korting in op Prinsjesdag

Wat is er aan de hand, bij Perry Sport? Kapitalen besteden ze aan reclamemaken en kortingsacties, ook nu vandaag weer, met een inhaker op Prinsjesdag. Met uiteraard een kortingsaanbod, aardig bedacht, alleen voor vandaag. Op het hele assortiment, maar niet bij Perry Outlets en Perry winkels in V&D en Piet (?). En, zeggen de kleine lettertje onderaan de advertentie (KLIK erop om wat te vergroten) in o.m. De Telegraaf vandaag ook: niet geldig bij aankoop van kadobonnen en/of diensten. En kortingspassen zijn deze avond niet geldig. Dat je het maar weet.

Lees ook:Miljoenennota: Sp!its wil dat we de dag positief beginnen
Lees ook:CityJet-reclame voor stunt met retourtjes ‘hartje Londen’
Lees ook:Veeg je kont af met een advertentie van Perry Sport, graag
Lees ook:Reclamestunt Kruidvat: hotelovernachting vanaf €12 bruto
Lees ook:Onbeperkt internet etc ook voor ondernemers bij T-Mobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website