Deelnemers succes gewenst door Amsterdam City Swim en 15 sponsors

Amsterdam City Swim, een bijzonder leuk evenement morgen/zondag, daarom besteed ik er graag aandacht aan. Talloze zwemmers duiken dan de Amsterdamse grachten in, als dat ijs eindelijk weg is . Dit jaar om geld te verzamelen voor onderzoek naar die vreselijke -en dodelijke- spierziekte ALS. Remember deze campagne? Ze konden individueel en als team worden gesponsord. Verschillende mensen die ik ken zwemmen die 2 km mee (start 13.00 uur), zoals de hoofdcoach van @ACCcricket, Anton Roux, in twitterland beter bekend als @Rooster5555, die vanochtend als 400 euro had opgehaald bij cricketvrienden. Veel succes iedereen! De Stichting Amsterdam Swim en House of Sports wenst iedereen ook succes voor morgen in een advertentie in de krant van

medesponsor De Telegraaf. De andere zeer gewaardeerde sponsors noem ik ook graag (waar zou de sport en cultuur zijn zonder dit soort bedrijven en organisaties): BNP Parisbas (investeringsbank), Febo, Univé (verzekeringen), Gardena, Nature Group (doet wat?), Radio Veronica, Central Station (digitale netwerken), Interbest (snelwegreclame), WaterNet, Intertent, Desko (kantoormeubelen), Canal-Company, Max-drukwerk en uiteraard sportmarketeers House of Sports.

[PS]

Lees ook:KNSB en sponsor schaatsen KPN hebben wat te wensen
Lees ook:Coolste Baan van NL bedankt iedereen in advertentie
Lees ook:Fraaie ‘Parade nu in Amsterdam’-advertentie in dagblad
Lees ook:Mooi 2012 voor bedrijven met groene voornemens (wenst Eneco)
Lees ook:Gerrit Groeneveld RIP zegt dank voor steun namens ALS in advertentie

0 reacties op “Deelnemers succes gewenst door Amsterdam City Swim en 15 sponsors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.