125-jarige Carré gefeliciteerd in advertenties NS en ING

Het is feest aan de Amstel: Koninklijk Theater Carré viert dat het 125 jaar lang ‘een weelde aan theatervormen‘ heeft gebracht. De Telegraaf, die dit zo meldt vandaag, staat redactioneel uitgebreid stil bij deze ’tempel aan de Amstel’, maar ook enkele adverteerders/sponsors/relaties haken in met felicitatie-advertenties. Klein in een interview, zoals Mojo Concerts, maar ook groter, zoals de wakkere krant zelf, ING en de NS, dat de aandacht vestigt op leuke uitjes die, uiteraard inclusief treinreis zijn te boeken via haar Spoorvoordeelwinkel.

Lees ook:Fleetwood Mac, Paul McCartney, Santana en The Who als kwartet in advertentie
Lees ook:Bijbelse geschiedenis in woord en beeld kopen via advertorial
Lees ook:‘Kritiek overheid op Vara-reclame in DWDD-muziekfestival’
Lees ook:Oproep in advertentie: stemmen op songs Marco Borsato
Lees ook:Rihanna’s reclame voor 2e concert is wow-advertentie

Eén reactie op “125-jarige Carré gefeliciteerd in advertenties NS en ING

  1. Martin B

    Jammer van die storende fout in die ING-felicitatie. Het woord ‘carré’ is immers onzijdig, waardoor het mannelijk vervoegd dient te worden. Om hier Carré te feliciteren met ‘haar’ jubileum slaat dus nergens op. Beetje dom van ING.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.