Maartje Paumen: met goud in de tas studeren bij Randstad

Ja, hoor, daar is ze, Maartje Paumen, aanvoerder van die fantastische Gouden hockeyvrouwen. En studente aan de Randstad Topsport Academie. In de bekende serie OS Londen-inhakers van Randstad. En nu? Blokken, haha. De tekst verder, onder meer: ”Maartje, het was een toernooi dat we nooit zullen vergeten. Wat hebben jij en je team een geweldige prestatie geleverd. En nu deze in de tas zit, heb je misschien ook weer wat ruimte voor je studie aan de Randstad Topsport Academie. Want ook in de afstemming van je sport en je studie houden we graag de vinger aan de pols.” Stond in De Telegraaf vanochtend (klik erop om iets te vergroten).

Lees ook:Helaas-advertenties Randstad voor Reinder, Richard, Eelco
Lees ook:Gouden Tip Erben Wennemars voor topsportvriendelijke werkgevers in Randstad-reclame
Lees ook:Randstad haakt in met 10 voornemens personeel in 2011
Lees ook:Met Nicolien Sauerbreij ingehaakt op Sotchi door NOC*NSF
Lees ook:Mevrouw Honhoff weer op de fiets, voor Randstad-reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.