Bregje Heinen maakt Angel-reclame voor Victoria’s Secret

Dacht dat het al een tijdje bekend was, maar de wakkere krant meldt op de voorpagina vandaag dat het 19-jarige Nederlandse model Bregje Heinen uit Borculo officieel is toegevoegd aan het rijtje internationale topmodellen dat door het leven mag gaan als Angel van de Amerikaanse lingerieketen Victoria’s Secret. Na dat andere Nederlandse model met de in het Engels onuitspreekbare voornaam, Doutzen Kroes, is de in New York woonachtige Heinen de tweede Angel, zeg maar VC’s tweede vaste reclame-uithangbord. Ook ‘Goud’ voor Bregje dus, proficiat. In het eerste filmpje een aantal foto’s, in het tweede toont ‘new face‘ Heinen Victoria’s Secret’s push-up beha met collega-Angels Candice Swanepoel en Behati Prinsloo.

Lees ook:Victoria’s Secret Angel Behati introduceert nieuw geurtje
Lees ook:Victoria’s Secret antwoordt met Candice Swanepoel op magere kritiek
Lees ook:‘I love my body’ zeggen beha-meiden Victoria’s Secret
Lees ook:QR en de mooie meid: wie had buitenreclame idee ‘t eerst?
Lees ook:Prachtvrouwen, saai Holiday 2010-spotje Victoria’s Secret

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.