Heeeeeeeeee, Peter. Onbeperkt mobiel: KPN doet ‘t gewoon

Heeeeeeee. KPN komt met nieuwe abonnementen van KPN Mobiel voor consumenten en een nieuwe reclame-slogan, oftewel pay-off: ‘KPN doet ‘t gewoon.’ Een van de meest in het oog springende vernieuwingen van die abo’s is ‘onbeperkt mobiel bellen en sms-en’ voor een vast bedrag per maand. Voor slechts €40,- per maand kun je werkelijk zo vaak en zo lang mobiel bellen en sms’en naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland als je maar wilt, zeggen ze in een persbericht vanmiddag. ”Dit is niet alleen heel interessant voor ‘veelbellers’ maar ook voor consumenten die nu minder bellen dan ze willen, omdat ze bang zijn voor een te hoge rekening.”  De introductie van

dit ‘unieke abonnement‘ is gekozen voor een nieuwe pay-off, die staat voor ”de ‘doe-mentaliteit’ en daadkracht van KPN waarop klanten kunnen rekenen.” Daar zullen ze spijt van krijgen, twitterde meteen een reclameman. De KPN doet ‘t gewoon niet-brigade staat zeker al klaar, denkt-ie. De campagne is van reclamebureau TBWA\Neboko.

Lees ook:Imca Marina en Ali B in Deezer Music-spotje T-Mobile
Lees ook:Excuus-advertentie KPN over Franse mobiele storing
Lees ook:BN-ers en onbekende Nederlanders in ‘Oranje is ING’-spot
Lees ook:Nieuw-reclame voor delen met UPC Mobiel Eindeloos
Lees ook:Dirk maakt reclame voor ‘laagste prepaid beltarieven’ van NL

0 reacties op “Heeeeeeeeee, Peter. Onbeperkt mobiel: KPN doet ‘t gewoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.