Becel feliciteert Marleen, waar blijft Rabo met Marianne?

Unilevermerk Becel haakt vanochtend alert in op de zilveren medaille van de estafette dames op OS Londen met een felicitatie-advertentie ‘Becel feliciteert Marleen.’ De medaille heeft de vorm van een hart in DT’s Telesport. Maar dan vraag je je natuurlijk wel meteen af waar Rabobank blijft met inhaak-felicitaties voor wielrenster Marianne Vos, die fantastisch als eerste goud haalde gisteren (en niet om middernacht). Had de bank niets klaar liggen? Komt er morgen wat in de krant? Het lijkt er zelfs alsof ze bij Telesport een pagina vrijgehouden hadden, want op p22 staat een eigen DT-advertentie voor een Ice Power-anti spierpijn pakket actie… Op de Rabosport-site is er ampel aandacht voor het succes van Vos en de Oranje/Rabo-wielervrouwen in twee redactionele stukken: ‘GOUD voor Marianne Vos!’ Maar ook daar (nog) geen publieke felicitaties.

Lees ook:Auping feliciteert Ranomi ‘Slapen voor Goud’ Kromowidjojo
Lees ook:Dr. Epke Zonderland met goud gefeliciteerd door Randstad
Lees ook:WK: Er komt morgen gewoon een tocht, wat Amstel betreft
Lees ook:Ook ‘Bronze Robber’/politieman Teun Mulders gefeliciteerd
Lees ook:Kia wenst voorspoedige garantiejaren tot en met 2019

0 reacties op “Becel feliciteert Marleen, waar blijft Rabo met Marianne?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.